Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Home/Sminktetoválás-GY.I.K.
Sminktetoválás-GY.I.K. 2017-07-12T13:39:10+00:00

Sminktetoválás – GY.I.K.

Mennyi várakozási időre kell számítanom? 2019-06-28T10:44:38+00:00

A várakozási idő általában 2 hét. Ez meglehetősen rövidnek számít, de mivel én minden hétköznap, illetve szombat délelőttönként is dolgozom, illetve kizárólag sminktetoválással foglalkozom, ennyire lehet számítani.

Miért kerül ennyibe a sminktetoválás? 2017-07-11T18:19:20+00:00

Vannak akik túl drágának, és vannak akik túl olcsónak tartják az árakat. Az ár sokmindentől függhet, többek között az anyagköltségtől, a szalon elhelyezkedésétől stb…

Én az áraimat úgy szabtam meg, hogy egy hétköznapi nő is akármikor bejöhessen a szalonba egy sminktetoválásra... Nem szabad, hogy a sminktetoválás csak egy bizonyos rétegnek szóljon! Annak idején, mikor én sminktetoválót kerestem, fontos volt, hogy jó kezekbe kerüljek, viszont nem engedhettem meg magamnak 50-60 ezer forintot egy sminktetoválásért! Úgy gondolom, hogy ez egy piaci rés, egy hiány, amit én magam tudok betölteni azzal, ha szépen dolgozom, minőségi munkát végzek, áraim viszont elérhetőek egy hétköznapi dolgozó nő vagy akár anyuka számára.

Van egy régi, megkopott szemöldöktetoválásom, hogyan tudnám újra kitetováltatni? 2017-07-11T18:19:32+00:00

Nos, ha van egy régi kopott szemöldöktetoválása, annak a lehetősége, hogy újra kitetováltassa mindenképpen egy előzetes konzultációt, megbeszélést igényel.

A mai festékek már szépen fokozatosan elhalványodnak a bőrben, nade nem volt ez mindig így. Sokat látok akár 10 évvel ezelőtti, szürkés-kékesre, vagy akár pirosas-rózsaszínesre kopott tetoválásokat. Sokan testtetoválóval tetováltatták ki a szemöldöküket. Ha ezek a színek nincsenek megfelelően kikopva, illetve formájuk javíthatatlan, mindenképp a lézeres tetoválás eltávolítást javaslom. El kell fogadni, hogy egy régi, sötét, szürkés-kékes, foltos szemöldökre nem lehet csak úgy rátetoválni, még a legsötétebb barna szemöldök festékkel sem, mivel a bőr egyszerűen “ledobja magáról” a festéket, akár rosszabb is lehet a helyzet mint volt.  Viszont bizonyos esetekben van lehetőség a javításra!

Kérem hívjon fel konzultáció céljából, illetve ilyen esetben mindig kérek jó minőségű fényképet is, hogy lássam, miről is van szó.

Ha többre kíváncsi, olvassa el az “Írásaim” menüpontot!

Hogy fogok kinézni közvetlen a tetoválás után? 2017-07-11T18:21:22+00:00

Tetoválás után a bőr minimálisan duzzad be. Szemöldök és szemhéj tetoválás esetén ez alig észrevehető, ajaktetoválásnál jobban megduzzadnak az ajkak.

A duzzanat és pirosság 1-2 nap alatt elmúlik.  A szemhéj általában másnap reggelre duzzad meg, majd szintén 1-2 napon belül lenyugszik a bőr. Ha fel szeretnénk gyorsítani a folyamatot Calcium Sandoz pezsgőtabletta fogyasztását javaslom!

Ugye nem lesz fekete a szemöldököm? 2019-06-28T10:45:12+00:00

A szemöldök tetoválás semmiféleképpen nem lehet fekete, hiszen fekete szemöldöktetováló festék már nem létezik, tehát nem is lehet már kapni. De egyébként is a legsötétebb szín, amit használok szemöldök tetoválás esetén, az a SofTap “Café Olé” elnevezésű, gyönyörű mély barna színe.

Fáj-e a sminktetoválás? 2019-06-28T10:44:14+00:00

Azt kell mondanom, hogy ez rendkívül egyénfüggő. A tetoválás során lidocainos illetve Tetracainos  érzéstelenítést használok, de a tetoválást így is megérezni. Minden kör után érzéstelenítek, ha a vendég kéri, picit pihenünk, abbahagyom a tetoválást.

A vendégeim által szerzett tapasztalataim alapján a szemöldök tetoválás szinte egyáltalán nem fáj, a szájnál a kontúr betetoválása az, ami kellemetlen érzéssel jár, utána a satírozás már kevésbé kellemetlen.

Szemhéjtetoválás esetén a felső szemhéj kevésbé, az alsó jobban  fáj. Fontos tudni, hogy a szemhéjtetoválás alatt a vendég szeme csukva van!

Mennyi időt vesz igénybe a tetoválás? 2017-07-11T18:21:48+00:00

A sminktetoválás, mindennel együtt maximum 2 órát vesz igénybe. 4-6 hét múlva második, úgynevezett “megerősítő” pigmentációra van szükség. A korrekció maximum 1 órát vesz igénybe.

Van lehetőség hétvégén tetováltatni? 2017-07-11T17:51:44+00:00

Szombat délelőttönként van lehetőség tetováltani, ha valaki esetleg vidékről utazna fel, hétköznap nem tudja megoldani a tetoválást stb. A szombati időpont ideális lehet kisgyerekes anyukák számára, hiszen ilyenkor egyedül vagyok a szalonban, magával lehet hozni a gyereket, nem zavarunk senkit, nem kell emiatt aggódni!