Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Home/Kozmetika-végleges szőrtelenítés
Kozmetika-végleges szőrtelenítés 2017-09-25T19:14:09+00:00

Kozmetika – Végleges szőrtelenítés    (Ezt a szolgáltatást szeptembertől lehet igénybe venni – köszönöm mégértésüket)

Végleges szőrtelenítés…… létezik ilyen???? Igen!

Nos, nagyon sok a tévhit és a fals információ, ami erről a témáról kering a neten. Sok weboldallal található az interneten, ami ezt vagy azt hirdet, ígér, ír, plusz gyakran egymásnak ellentmondó dolgokat is ír a végleges szőrtelenítésről.

Mi az igazság?

Egyébként tudom, hogy sokan a vendégeim közül próbálta is már a végleges szőrtelenítést, több, vagy inkább kevesebb sikerrel…

A napokban voltam egy “továbbképzésen”, ahol az egyik legjobb, leghozzáértőbb embertől tanultam meg ennek a témának, a csínját bínját.

Mivel most már nálam is lesz végleges szőrtelenítés jó ha a vendég tud erről pár dolgot:

Először is nagyon nem mindegy, hogy milyen az a szőrtelenítő gép, amivel a kezelést végezzük. Nálam megszokott, hogy nagyon adok a minőségre, úgy mint sminktetováló festékek és sminktetováló gép esetében is, itt is a legjobb minőségű német gyártmányú, gyakorlatilag a legjobb minőségű végleges szőrtelenítő géppel fogok dolgozni. Ez garantálja azt, hogy a szőr valóban, és hosszú távon eltűnjön a lábakról:) Egyébként a szőrszál valóban újra megjelenhet 3-4-5 év múlva, mivel az elhalt szőrtüszőben lévő őssejt újra kezdni a termelődést… DE! ez szál már lényegesen gyengébb, világosabb lesz mint elötte volt! Újra, rá lehet villantani, lényegesen kevesebb alkalommal, és meg lehet tőle szabadulni egy életre:)

A végleges szőrtelenítést széles spektrumú lézer fénnyel érem el, ami maximum 4-5 mm-re hatol a bőrben, pont oda ahol a szőrtüszők elhelyezkednek, így a használata abszolút biztonságos!

Hogyan is működik? A szőrszálak elnyelik a fényt, levezetik a szőrtüszőbe ahol az hővé alakul és elégeti azt. Ez csak a növekedési fázisban lévő szálakra igaz, ezért van az, hogy több alkalomra van szükség, hiszen csak a növekedési fázisban lévő szálacskákat tudjuk kihullatni.

Az otthoni, bevásárlóközpontokban kapható végleges szőrtelenítő gépeket el kell felejtetni! Csak pénzkidobás, mivel gyengesége miatt, gyakorlatilag csupán megnyújtja 1-2 héttel a növekedési fázist! Erőssége, a kozmetikai, professzionális gépekének csak a negyedét éri el…..

Mely területeket lehet végletes szőrteleníteni:

– Arcon: áll, bajuszka, szemöldök közötti terület

– Lábak, Karok

– Hónalj

– Intim

Szőrtelenítés előtt

– Végleges szőrtelenítés előtt 2 héttel gyantáztatni tilos

– 1 héttel a kezelés előtt szoláriumba menni, napozni tilos!

– Anyajegy esetén a területet laukoplasztal le kell fedni!

– Ha nyílt seb, heg, tetoválás van a területen, nem lehet szőteleníteni ( Természetesen nem arra gondolok, ha egy tetoválás van a karon, akkor azt természetesen kikerülve lehet szőrteleníteni, csak közvetlen a területet nem!)

– Szőrtüszőgyulladásra kifejezetten jó a kezelés

– A kezelést 16 éves kortól 50 éves korig végzem el! 16-18 éves korig szülői beleegyezés szükséges!

Szeretném eloszlatni a hiedelmeket, babapopsi állapot nem lesz, mindig marad sajnos pár szőrszál, amit utólkag kell eltávolítani, ez teljesen természetes, hiszen a bőr ellenáll a külső hatásoknak. Viszont tartósan nagyon szép eredmény érhető el!

Kezelés után

– A szőr nagy része a kezelés utáni két hétben fog kihullani

– Érdemes a kezelés után a területet radírozni

– A kezelés után 1 napig forró fürdő vétele TILOS

– A kezelés után 1 hétig napozás, szoláriumozás tilos