Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Home/Kozmetika-Kollagén indukciós terápia
Kozmetika-Kollagén indukciós terápia 2017-09-25T19:39:59+00:00

Kozmetika – Kollagén indukciós terápia

A dermaroller és a MesoPen kezelésekről

Ahogy beköszönt az ősz, és ezzel együtt csökken a napsugarak erőssége illetve az UV-sugárzás, megjelennek nálam a kollagén indukciós kezelések!

Ugye tudjátok, hogy a kollagén termelődés a szervezetben, bőrünkben folyamatosan csökken, illetve egy kor után teljesen meg is szűnik? Pedig a kollagén bőrünk szépségéért, rugalmasságáért nagyban felelős! Ilyenkor két dolgot lehet tenni, vagy különböző krémekkel stb. próbálunk kívülről kollagént juttatni a bőrbe, vagy a szervezetben serkentjük a kollagén előállítódását! Az utóbbi módszer egyrészt természetesebb, másrészt hatásosabb is!

Kollagén indukciós terápia - dermarollerKollagén indukciós kezelésnek minősül a dermarolleres és a Mesopenes kezelés egyaránt. Lényegük, működési elvük ugyanaz. Pici, apró tűk segítségével micro sérüléseket okozunk a bőrben. Ez két részről pozitív a bőr számára.

Egyrészt a microsérülések által kialakult csatornákon a hatóanyagok, speciális arcfiatalító szérum-koktélok jobban felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe, illetve a pici sérülések, szúrások regenerálódásra késztetik a bőrt, amitől újra beindul a kollagén termelődés.

A kezelés a jelenleg létező kozmetikai kezelések közül jelentősen kiemelkedik, mivel széles körű bőrproblémákra alkalmazható.

 A kezeléseket ajánlom:

 • tág pórusú bőrre
 • aknés hegek eltűntetésére
 • idősődő bőrre, apró ráncokra
 • seborhorreás bőrre
 • terhességi csíkok halványításásra

A kezelés során a bőr kisimul, a tág pórusok összehúzódnak, a bőr feszesebb, fiatalosabb, rugalmasabb lesz!

A dermaroller használata során egy apró tűkkel ellátott hengerrel dolgozom az arcon, dermaPen esetében pedig szintén apró tűk segítségével dolgozom, viszont a tűk egy kezelőfejen helyezkednek el. DermaPennel a szem környékén, dermarollerrel viszont az egész arcon(kivéve a szemkörnyék), végzem a kezelést.

Figyelem! A kezelés során érzéstelenítőt használok, hogy vendégeim a lehető legkomfortosabban érezzék magukat!

Ellenjavallat:

 • terhesség
 • aktív bőrbetegség ( bőrdaganat, herpesz stb.)
 • fertőző betegség, láz stb.
 • vérzékenység, vérhigító szedése stb.
 • aspirin szedését a kezelés elött 3-4 nappal abba kell hagyni!
 • anyajegy, szemölcs az adott területen( természetesen, ha egy anyajegy található az arc egyik felén pl., akkor azt a területet kihagyjuk a kezelés során, de ettől a kezelés elvégezhető)
 • gyulladt, acnes bőr

Gyógyulás:

A kezelés után arcpír jelenik meg a bőrön, mely általában 1-3 napon belül, érzékenyebb bőrűek esetében esetleg plusz 1-2 nappal később meg kell, hogy szűnjön. UVA és UVB fény ellen védő nappali krém használata ajánlott, a kezelés időtartama alatt, illetve utána is néhány hétig.

A kezelés időtartama 50-60 perc. A kezelést kúraszerűen, 2-3 hetes ismétlésekkel, összesen kb 3-4-5-6 alkalommal, a bőrprobléma súlyosságától függően kell elvégezni! Egy alkalommal nem érjük el a kívánt hatást!

Mentés

Mentés

Mentés

Kollagén indukciós terápia