Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Home/Kozmetika-Forever Aloe Living Products
Kozmetika-Forever Aloe Living Products 2017-09-25T19:10:50+00:00

 A felhasznált anyagokról – Forever Aloe Living Products

Otthoni ápolásra

Persze nagyon fontos, hogy havonta, akár kéthetente járjon az ember kozmetikushoz, kitisztíttassa, vagy különböző hatóanyagokkal regenerálja, felfrissíttesse az arcát, de talán azt mondhatom, hogy az otthoni ápolás még fontosabb. Egészen egyszerűen azért, mert az, hogy nap, mint nap milyen anyagokat használunk az arcunkon, sokkal nagyobb befolyással van a bőrünk állapotára.

Egy kozmetikus is sokat tud segíteni, javítani a bőr állapotán, de a legtöbbet maga a vendég tehet – megfelelő kozmetikumok napi szintű használatával.  Azt hiszem ezt nem is kell tovább ragoznom, egyre többen kérdeztétek az arckezelések során, hogy milyen anyagokat ajánlok otthoni használatra? Saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy véleményem szerint a Forever Aloe termékei a legmegfelelőbbek a különböző bőrproblémák orvoslására. Bár ez a termék nem olcsó, viszont gyakorlatilag minimális hatóanyagokkal rendelkező ilyen-olyan termékeket vásárolni kidobott pénz – még ha olcsóbbak is a termékek – sokkal kevésbé érik meg.

Bemutatok nektek egy-két terméket, amit én nem önmagában, hanem keverve, a vendég bőrének megfelelően tudok ajánlani.

Mentés

Mentés

ALOE MSM GEL

Az MSM képezi a rugalmas kötést a fehérje-aminosav láncokban. Felépíti és karban tartja a ruganyos, mégis kellően áteresztő kollagén sejtfalat a hús szöveteiben, C vitamint felhasználva a szövetek sejtjeinek kialakításához.
Az MSM biztosítja a kén-kötést az összes enzimben és aminosavban, és szükséges ahhoz is, hogy a szervezet hasznosítani tudja a B5 vitamint, a C vitamint, a D vitamint, az E vitamint, a szelént, a kálciumot, a mangánt és a Q-10 Ko-Enzimet.

Bőrtípus/megbetegedés:

  • porckopás (oszteoartritisz)
  • ízületi gyulladások (reumatoid artritisz)
  • fibromyalgia (krónikus, nem gyulladásos fájdalom-szindróma)
  • tendonitisz (ínfájdalom, índuzzanat)
  • bursitis (nyáktömlőgyulladás)
  • izomfájdalom
  • bőrbetegségek, ekcéma, akné,rosacea, gyulladt komedok, fekélyek
  • krónikus fájdalmak (a test bármely részén)
  • autoimmun betegségek (Lupus, Artritisz, stb)

Hatása: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító

Hatóanyagai: Aloe Barbadesnis, MSM, orvosi medveszőlő, allantoin, E-vitamin, Ausztrál teafaolaj, rozmaring, Fehér fűz olaj, C-vitamin.
Használata a kozmetikában: svéd masszásnál használható testre a problémás területekre, ezenkívűl használható arckezeléseknél az előbb említett bőrproblémák esetén.
Használata otthon: fájdalmas/problémás területekre alkalmazható bemaszírozva, problémás arcra egyaránt ajánlott.

SZONYA ALOE NOURISHING SERUM

A fehér tea kivonatot tartalmazó Sonya Tápláló Szérum megőrzi és nedvességgel tölti fel a bőrt, ezáltal fiatalos megjelenést biztosít.

Bőrtípus: Minden bőrtípusra (érett bőrre ajánlott), felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrre.

Hatása: regeneráló, magas vízmegkötő képességű.

Növényi hatóanyagok, fontosabb összetevők: Aloe Barbadesnis, fehér tea, mimóza.

Használata kozmetikában: tápláló kezelésekhez, tápláló masszáshoz, ultrahangos kezelésekhez.

Használata otthon: Érett bőrre ajánlott minden nap nappali és éjszakai krémként használni. Éjszaka lehet vegyíteni a Balancing krémmel. Ha gyulladásra vagy rozáceára hajlamos a bőr, alkalmazzuk a Lila krémet és a Propolisz krémet is.

De miért a Forever Living Aloe?

A Forever Living Products az Aloe Vera termékek legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon.

Aloe Barbadensis Miller. Talán túl hosszú szó, azonban érdemes ismerni. Az Aloe növénynek kb 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról… Aloe Barbadensis Miller. A történelem egyik legrégebben ismert növényeként az Aloéról már időszámításunk előtt 2200-ból is találhatók feljegyzések sumér agyagtáblákon. Az Aloe Verát már régóta dicsérik természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval, a kutatás iránti elkötelezettségünkkel és fejlesztő csapatunkkal a Forever elkötelezte magát, hogy a legjobb Aloe Verát hozza el közvetlenül hozzád.

Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. Az Aloe gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket juttatjuk el üzleti partnereinkhez. A növénytől – a termékig – hozzád! Legnagyobb termesztője, gyártója és forgalmazója a világon.

A Forever elkötelezettséget vállalt arra, hogy a piacon elérhető legjobb termékeket állítsa elő. A létező legmagasabb minőségi követelményekhez tartjuk magunkat.

A Forever Living elkötelezett az iránt, hogy a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelő termékeket kínálja és azon dolgozik, hogy külső tanusítványokkal és bizonyítványokkal igazolja a minőség iránti elhivatottságát.

Forever Nutraceuticalnál minden egyes terméksorunkat, minden egyes előállítási szinten, mindenre kiterjedően ellenőrizzük, a nyersanyagoktól a kész termékekig. Így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a termék tényleg abból áll, ami a címkére is rákerül. Számos vállalatról az étrend-kiegészítő iparban ez a szigorúság nem mondható el.