Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Csenteri Éva-sminktetoválás-kozmetika
Home/Felhasznált anyagokrol-solanie
Felhasznált anyagokrol-solanie 2017-09-25T19:11:44+00:00

A felhasznált anyagokról – Solanie

Értékes orosz kaviárral a rácok ellen

A bőrt orvosi szempontból fel lehet tölteni szilikonnal, hialuronsavval, sóoldattal és megannyi más alkalmazott hatóanyaggal. Mindezt azért, hogy az évek alatt kialakuló bőrhibákat orvosolni lehessen. A bőrt feltölteni azonban egészen hétköznapi módon is lehet. Mégpedig a sejtek számára nélkülözhetetlen tápanyagokkal, melyekkel regenerációs és megújulási képességüket támogathatod. A Solanie exkluzív ránctalanító programja értékes orosz kaviár kivonatot tartalmaz, mely bőrazonos módon képes javítani külső takarónk regenerációs kapacitását. Használatával vízfelvevő képessége javul, az anyagcsere felgyorsul. A bőr belülről frissül fel simítva a felszíni ráncokat. Amennyiben egy igazi kényeztető programra vágysz, úgy használd a kaviár értékes tápanyagait táplálásához, regenerálásához és a ráncok kezeléséhez.

Kaviárral a szem körüli szarkalábak ellen!

Egy nap alatt akár 20000-szer is pisloghatunk, mely ugyan kiváló a szemek kiszáradása ellen, de ellensége a szemkörnyék érzékeny bőrének. A finom mimikai mozgások ugyanis igénybe veszik a vékony bőrt mely ha jól hidratált, akkor rugalmasan reagál a körülményekre, ha viszont száraz, akkor szinte „törik” és hamar megjelennek az apróbb ráncok rajta. Ennek tükrében a szem környéke tehát tökéletes bőrápolót kíván melyhez a Solanie kaviáros kezelése ideális választás. Az orosz fekete kaviárban számtalan vitamin, nyomelem és aminosav megtalálható, mely a bőr egészséges működéséhez és rugalmasságának megtartásához szükséges.  A kaviár tehát egy multifunkciós hatóanyagként hatékony társad lehet a mindennapos bőrápolásban és az érzékeny szemkörnyék rugalmasságának a megőrzésében.

Látványos, hosszantartó és eredményes kezelést tesz lehetővé. Hatására a bőr vízfelvevő képessége megnő, az anyagcsere felgyorsul, ezáltal a bőr megújul, kisimul. Csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat. 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés