Home/Csenteri Éva sminktetováló kozmetikus
Csenteri Éva sminktetováló kozmetikus 2017-08-20T17:57:59+00:00

Csenteri Éva – Esztétikai Sminktetováló – Kozmetikus

Üdvözlöm a weboldalamon!

Csenteri Éva sminktetoválás-kozmetikaCsenteri Éva vagyok, sminktetováló, kozmetikus. Ha már itt jár, az nem lehet véletlen, azt jelenti, hogy vagy egy megbízható, biztos szakértelemmel rendelkező kozmetikust keres, vagy egy csodaszép, Önhöz illő sminktetoválást szeretne. Nos, mivel nem mindegy, hogy kitől, ezért alaposan körbejárja a témát, így mesélek egy kicsit magamról!

Négy éve már annak, hogy kozmetikusként végeztem egy híres kozmetikus képző iskolában. Előtte több évig teljesen más területen képeztem magam, diplomát is szereztem a Károli Gáspár Református Egyetem vallástudomány szakán. Bár ez sokak számára meglepő lehet, én még sem bántam meg, úgy gondolom a tanultság, műveltség csak gazdagabbá tehet.

A kozmetikus képző iskola alatt én magam is rábukkantam az interneten a csodaszép szálas szemöldök tetoválások hirdetéseire, és én magam is szerettem volna egyet! Nos, több, mint egy évig gondolkodtam rajta! Pontosan tudom, hogy a vendégeim is, nem csak egy, de vannak akik több évig  kutakodnak a témában, a megfelelő szakember után! És ez teljesen jól van így! Egyébként szemöldökömet végül is nem akárkinél készítettem el, majd az általam választott sminktetováló hölgy mesterétől, a Magyar Országos Szakmai Ipartestület oktatójától, Boronkay Vicától tanultam meg a szakma alapjait. Azóta is folyamatosan továbbképzésekre járok, hiszen ez a szakma mindig változik, megújul, akár napról-napra új festékek, technikák jelennek meg a piacon.

Az elmúlt két évben kizárólag a sminktetoválással foglalkoztam, a hónapok alatt egyre több vendégem lett, ami azt jelenti, hogy először csak heti három, majd heti öt napban, napi minimum 2 tetoválást készítettem el. Így egyre nagyobb tapasztalatom lett a sminktetoválás terén. A kedves vendég, ha belegondol, nem is az a lényeg, hogy valaki mennyi ideje tetovál, hiszen vannak, akik akár már 10 éve dolgoznak a területen, viszont ez heti szinten lehet, hogy csak 1-2-3 tetoválást jelent!

A legfontosabb, hogy utána nézzünk, hogy az adott sminktetováló, kozmetikus milyen anyagokkal, pigmentekkel, gépekkel dolgozik! Én ezeket teljesen nyilvánossá tettem az oldalon, hogy minden vendég számára egyértelmű és biztonság érzetet adó legyen! Egy adott rossz minőségű pigment, kozmetikum utóhatásait, negatív velejáróit, akár csak évek múlva fogjuk tapasztalni, így nagyon gondoljuk meg, hogy kihez megyünk! Számomra nagyon fontos, hogy a vendég biztonságban, és kellemesen érezze magát a kezelések, illetve a sminktetoválás alatt. Azt gondolom, ez az a terület, ahol nagyon nagy szerepe van a bizalomnak, akár a nőgyógyász-beteg kapcsolat esetében. Nálam nem kell semmitől tartani, a vendég bátran elmondhatja elképzeléseit, félelmeit a témával kapcsolatban. Ha kell többször megállunk, picit pihenünk a tetoválás alatt. Hozhat a vendég referencia képet, kedvenc szemöldökceruzáját stb., hogy az elképzeléseihez legközelebb álló sminktetoválás készüljön el a számára.

Az én hitvallásom az, hogy abszolút minőségi és megbízható anyagokkal, a vendég személyiségéhez, elképzeléseihez maximálisan illő, minőségi munkát végezzek, nem utolsó sorban elérhető áron. Úgy gondolom, hogy a sminktetoválás, kozmetika minden igényes nőnek jár, nem szabad, hogy ezt a hétköznapi nőktől elvegyük.

Pont ezért sminktetováló pigmentjeim kizárólag a kiváló minőségű Li Pigments Hungary termékcsalád festékeiből kerülnek ki, sminktetováló gépem eredeti svájci Swisscolor Symhony gép.  Arckezeléseimhez kizárólag a bio, parabén mentes és nem utolsó sorban magyar Ilcsi Szépítő Füvek termékcsalád termékeit használom. Ezekről az anyagokról is található bővebb leírás az oldalon.

További kellemes böngészést kívánok!